کارگردان: آندره آ گروپلرو دی تراپنبرگ
فیلمنامه: آندره آ گروپلرو دی تراپنبرگ
تدوین: پاتریزیا پنزو
فیلمبردار:
تهیه کننده: Istituto Luce Cinecittà
جشنواره ها و جوایز: کالینری سینمای جشنواره فیلم برلین (2015)
موضوع : خلاصه داستان: مفاهیم تغذیه، آشپزی و دوستی در طول 90 سال گذشته دستخوش چه تغییری شده اند و چه چیز واقعا در عادات و سنن ایتالیایی ها از لحاظ غدایی و کیفیت زندگی تغییر کرده است؟ پاسخ این پرسش ها را در این سفر مستند و لذت بخش در میان دستور پخت غذاهای سنتی منطقه ای از طریق تصاویر سیاه و سفید از آرشیو موسسه «لوس» پیدا می کنیم. یک سفر خوشمزه در میان غذاها، آشپزخانه ها، توصیفات مشتریان و داستان های جالب درباره سلبریتی های دنیای سرگرمی و فرهنگ. هدف این مستند این است که به پرسش های فراوانی پاسخ دهد اما به جای یک بررسی جامعه شناختی قصد دارد یک پژوهش دوست داشتنی سیاه و سفید از دستورالعمل های خوب زندگی باشد.
فیلمشناسی : فیلمشناسی: وقتی ایتالیاییها سیاه و سفید غذا میخوردند (2014)
کشور/سال : ایتالیا/ 1393
19'/ Italy/ 2014